Salata cu oua pane din: oua, pesmet, ulei, sare, salata verde, ridichi, castraveti, rucola, sare, piper, ulei de floarea soarelui.
Ingrediente:
pentru oua pare:
4 oua fierte tari
3 linguri pesmet
2 oua crude
ulei
sare
pentru salata:
2 salate verzi
7-8 ridichi
3 castraveti
100 g rucola
sare
piper
1-2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Pentru ouale pane, incingi uleiul intr-un ceaun. Bati spuma ouale crude cu sare, dupa care iei fiecare ou fiert decojit, il treci prin pesmet, ou si din nou prin pesmet. Le pui in ceaun la prajit pana se rumenesc frumos.
Le scoţi pe un şervet din hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Pentru salată, speli bine frunzele de rucola şi de salată, le laşi la scurs, după care rupi frunzele de salată.
Speli ridichile, le îndepărtezi capetele şi le tai felii subţiri.
La fel procedezi şi cu castraveţii. Amesteci bine toate ingredientele, adaugi ulei, sare şi piper după gust.
Serveşti alături de ouăle pane tăiate în jumătate.
Salata de oua cu sos de sardele din: oua, masline, ceapa, sos de sardele. Ingredinte: 6 oua 10-15 masline 1 ceapa mica 6-7 linguri sos de sardele/pasta de sardele afumate Mod de preparare Ouale fierte se taie felii, ceapa se toaca marunt, maslinele curatate de simburi se taie in patru; se amesteca usor si […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.