Salata de oua

Printeaza

Salata de oua din: paine neagra, oua, cascaval, ulei, ardei iute, sare si marar.

Ingrediente:

  • 1 paine neagra tip bagheta
  • 7 oua
  • 150 g cascaval
  • 300 ml ulei
  • 1 ardei iute
  • sare
  • marar pentru decor

 

Mod de preparare:

Pune la fiert şase ouă şi ţine-le pe foc 10-12 minute, ca să iasă tari. După ce au fiert, pune un gălbenuş într-un bol, iar pe celelalte, lasă-le deoparte.

Adau­gă un gălbenuş crud, sare şi încorporează uleiul puţin câte puţin, amestecând energic.

Adaugă caşcavalul tăiat în cubuleţe şi restul de gălbenuşuri zdrobite. Potriveşte de sare. Intre timp, taie bagheta în felii şi frige-le la cuptor.

Dupa ce s-au rumenit, scoate-le si pune pe fiecare felie cate o lingura din compozitia de maioneza si cascaval.

Pe fiecare felie, asaza cate un sfert de ou fiert si decoreaza cu marar si ardei iute taiat in rondele fine.

 

Salata de oua

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.