Salata cu parmezan

Printeaza

Salata cu parmezan din: varza, ceapa, morcovi, ulei, rosii, otet, sare, piper, parmezan, lamaie, usturoi.

Ingrediente:

  • l cană varză
  • 1 cană ceapă
  • 1/2 cană morcovi
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • 1 cană roşii
  • 2 linguriţe oţet
  • 1 linguriţă sare
  • 1/4 linguriţă piper negru
  • 1/4 cană parmezan ras
  • 1/4 cană suc de lămâie
  • 1 căţel usturoi

 

Mod de preparare Salata cu parmezan:

Intr-un castron pentru salată se amestecă ceapa şi varza, tăiate felii subţiri, morcovii, tăiaţi în rondele s;au felii subţiri, roşiile tăiate felii de doi centimetri, cu ulei de măsline, sucul de lămâie şi oţet alb.

Se sărează, se pipereazâ şi se presară deasupra un căţel de usturoi pisat. Deasupra se presară parmezan.

Se serveşte în porţii mici, individuale.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.