Salata de pastai cu rosii cherry si usturoi

Printeaza

Salata de pastai cu rosii cherry si usturoi din: fasole păstăi, roşii cherry, ulei, usturoi, sare, busuioc.

 

Ingrediente:

  •  500 g fasole păstăi
  •  12 roşii cherry
  •  2 linguri ulei
  •  2 căţei usturoi
  •  sare
  •  busuioc

Mod de preparare:

Păstăile de fasole se curăţă, se spală cu jet de apă rece, după care se pun într-un vas la fiert, în apă clocotită cu putină sare.

Intre timp, roşiile spălate şi tăiate în două se pun într-o tigaie cu ulei încins, să se că­lească împreună cu usturoiul.

Se lasă roşiile pe foc aproxi­mativ 15 minute, amestecând şi potrivind gustul de sare.

Păstăile de fasole fierte si bine scurse se amestecă uşor cu roşiile călite cu usturoi. Se aduce salata la masă cu busu­ioc proaspăt deasupra.

Salata de pastai cu rosii cherry si usturoi

Salata_de_pastai_cu_rosii_cherry_si_usturoi

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.