Salata de pastai cu rosii cherry si usturoi
PrinteazaSalata de pastai cu rosii cherry si usturoi din: fasole păstăi, roşii cherry, ulei, usturoi, sare, busuioc.
Ingrediente:
- 500 g fasole păstăi
- 12 roşii cherry
- 2 linguri ulei
- 2 căţei usturoi
- sare
- busuioc
Mod de preparare:
Păstăile de fasole se curăţă, se spală cu jet de apă rece, după care se pun într-un vas la fiert, în apă clocotită cu putină sare.
Intre timp, roşiile spălate şi tăiate în două se pun într-o tigaie cu ulei încins, să se călească împreună cu usturoiul.
Se lasă roşiile pe foc aproximativ 15 minute, amestecând şi potrivind gustul de sare.
Păstăile de fasole fierte si bine scurse se amestecă uşor cu roşiile călite cu usturoi. Se aduce salata la masă cu busuioc proaspăt deasupra.
Salata de pastai cu rosii cherry si usturoi
Pofta buna!