Salata cu pastai, rubarba si migdale
PrinteazaSalata cu pastai, rubarba si migdale din: fasole galbena, rubarba, migdale, rucola, suc de portocala, ulei de masline cu aroma de lamaie, sare de mare, mozzarella.
Ingrediente:
- 250 g fasole galbena pastai
- 1 tija de rubarba, feliata subtire
- 50 g migdale decojite
- 125 g rucola
- sucul de la 1 portocala
- 3-4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
- sare de mare, dupa gust
- 20 bilute de mozzarella (150 g)
Mod de preparare:
Pui fasolea la fiert în apă cu sare, apoi o scurgi. Prăjeşti migdalele într-o tigaie fără grăsime, până când se rumenesc uşor.
Pentru dressing, amesteci sucul de portocală cu uleiul de măsline şi cu sare de mare.
Intr-un vas amesteci fasolea cu feliile de rubarbă, migdalele prăjite, rucola şi dressing.
Presari biluţele de mozzarella, amesteci uşor, apoi serveşti.
Salata cu pastai, rubarba si migdale
Pofta buna!
O salata simpla si buna