Frittata cu anghinare si ciuperci din: unt, inimi de anghinare, ciuperci, ceapa, oua, branza. Ingrediente: 3 linguri unt 1 cutie inimi de anghinare maruntite 120 gr ciuperci, feliate 1/2 ceapa feliata 8 oua batute 180 gr branza gruyere rasa Mod de preparare: Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele impreuna cu ciupercile si […]
Salata de pastarnac cu praz
PrinteazaSalata de pastarnac cu praz din: pastarnac, praz, ulei, lamaie sau otet de mere, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g păstârnac
- 250 g praz
- 4-5 linguri de ulei
- 1 lămâie sau oţet de mere după gust
- 1 vârf de cuţit de sare
- piper alb
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi tai fâşii subţiri păstârnacul şi prazul (păstârnacul îl poţi da prin răzătoarea mare).
Amesteci totul într-o salatieră, împreună cu un sos preparat din ulei, zeamă de lămâie sau oţet de mere şi sare.
Serveşti salata imediat.
Salata de pastarnac cu praz
Pofta buna!
Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume
Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume din: dovlecei, carne de vita tocata, ceapa, usturoi, ardei gras, rosie, ulei de masline, sare, piper, branza. Această rețetă este potrivită pentru 4 porții. Această rețetă de dovlecei umpluți cu carne de vită și legume este o opțiune sănătoasă și gustoasă, potrivită pentru cină sau prânz. […]