Salata de pastarnac cu praz

Printeaza

Salata de pastarnac cu praz din: pastarnac, praz, ulei, lamaie sau otet de mere, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g păstârnac
  • 250 g praz
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lămâie sau oţet de mere după gust
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Cureţi, speli şi tai fâşii subţiri păstârnacul şi prazul (păstârnacul îl poţi da prin răzătoarea mare).

Ames­teci totul într-o salatieră, împreună cu un sos pre­parat din ulei, zeamă de lămâie sau oţet de mere şi sare.

Serveşti salata imediat.

 

Salata de pastarnac cu praz

Salata_de_pastarnac_cu_praz

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Frittata cu anghinare si ciuperci

Frittata cu anghinare si ciuperci din: unt, inimi de anghinare, ciuperci, ceapa, oua, branza. Ingrediente: 3 linguri unt 1 cutie inimi de anghinare maruntite 120 gr ciuperci, feliate 1/2 ceapa feliata 8 oua batute 180 gr branza gruyere rasa   Mod de preparare: Intr-o tigaie mare topiti untul si sotati anghinarele impreuna cu ciupercile si […]

Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume

Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume din: dovlecei, carne de vita tocata, ceapa, usturoi, ardei gras, rosie, ulei de masline, sare, piper, branza. Această rețetă este potrivită pentru 4 porții. Această rețetă de dovlecei umpluți cu carne de vită și legume este o opțiune sănătoasă și gustoasă, potrivită pentru cină sau prânz.    […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.