Salata cu paste, broccoli si sunca

Printeaza

Salata cu paste, broccoli si sunca din: paste scoică (conchiglie), praz, broccoli, şuncă, boabe de mazăre, sare, roşii cherry, castravete, iaurt, brânză topită, orega­no uscat, usturoi.

Ingrediente:Salata_cu_paste_broccoli_si_sunca

  • 200 g paste scoică (conchiglie)
  • 1 fir subţire de praz
  • 500 g broccoli
  • 200 g şuncă
  • 100 g boabe de mazăre
  • sare
  • câteva roşii cherry
  • 1 castravete
  • 150 g iaurt
  • 400 g brânză topită
  • 1-2 linguriţe orega­no uscat
  • 2-3 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare, respectand timpul de fierbere scris pe ambalaj. Le scurgi în strecurătoare şi le treci printr-un jet de apă rece.

Separat fierbi broccoli în apă cu sare, pentru 5 minute, apoi le scurgi. Speli şi cureţi legumele rămase.

Tai prazul în rondele, iar roşiile în jumătăţi. Pui toate legumele într-o sala- tieră şi le amesteci cu pastele, şunca tăiată fâşii subţiri şi usturoiul zdrobit.

Prepari dressingul din iaurt, brânza topită, orega­no şi castravetele curăţat de coajă şi seminţe, apoi tăiat îrt fâşii subţiri. Torni sosul peste salată şi ames­teci uşor.

Salata cu paste, broccoli si sunca

Salata_cu_paste_broccoli_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.