Salata cu paste si carne tocata din: ardei iute, paste, sare, ulei de masline, ceapa, carne tocata de vita, piper, ketchup, ardei grasi, otet din vin rosu, piper, zahar, suc de lamaie.
Ingrediente:
4 ardei iuti la borcan
250 g paste
Sare
6 linguri ulei de masline
1 ceapa
400 g carne tocata de vita
Piper cayenne
1 lingura ketchup
400 g fasole verde
4 ardei grasi
5 linguri otet din vin rosu
Piper, zahar, suc de lamaie
Mod de preparare:
Curatati ardeiul iute si taiati-l inele. Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le si amestecati-le cu 1 lingura de ulei.
Tocati ceapa si caliti-o in 2 linguri de ulei. Prajiti si carnea tocata acolo.
Condimentati-o cu sare, piper cayenne, ketchup si 1/3 din ardeiul iute taiat, apoi lasati-o sa se raceasca.
Taiati fasolea bucati, fierbeti-o in apa cu sare 8-10 minute, apoi scurgeti-o. Pregatiti ardeiul gras si taiati-l fasii subtiri.
Amestecati intr-un castron mare otetul, 3 linguri ulei, sare, piper, zahar si suc de lamaie.
Adaugati si restul de ardei iute taiat. Amestecati pastele, carnea tocata, ardeiul si fasolea cu sosul marinat pregatit, acoperiti-le cu un capac si lasati-le cam 30 de minute la frigider sa se patrunda.
Salata de paste cu carne de curcan din: paste, ulei, rosii, ardei, piept de curcan, ceapa, morcovi, sare, piper, otet, smantana. Ingrediente: 500 g paste 8 linguri de ulei 5 roşii cherry 1 ardei gras galben 200 g piept de curcan afumat 3 fire de ceapă verde 2 morcovi sare piper 4 linguri de oţet […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.