Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi din: piept de rata, usturoi, rozmarin, ulei, garnitura de legume. Descoperă o rețetă care transformă carnea de rață într-un festin culinar. Această combinație clasică de arome aduce în prim plan gustul bogat al cărnii de rață, îmbogățit cu parfumul inconfundabil al rozmarinului și picanteria subtilă a usturoiului. Fie […]
Salata de paste cu castraveti acri
PrinteazaSalata de paste cu castraveti acri din: paste, ardei gras, castraveti acri, ceapa verde, sfecla, rosii uscate, otet de vin rosu, miere, sare, ulei de masline, mustar de dijon.
Ingrediente:
- 400 g paste spirale (fusilli)
- 1 ardei gras roșu
- 1 ardei gras galben
- 2-3 castraveți acri
- 2-3 fire de ceapă verde (sau chives)
- sfeclă coaptă sau fiartă (opțional)
- 3-4 roșii uscate în ulei
pentru dressing:
- 2 linguri cu oțet de vin roșu
- ½ linguriță cu miere
- ½ linguriță cu sare
- 100 ml ulei de măsline
- 1 lingurită cu muștar de Dijon
Mod de preparare:
Pune toate ingredientele pentru dressing într-un borcănel, închide-l ermetic și agită-l bine.
Lasă-l deoparte. Pune pastele la fiert în apă cu sare și fierbe-le al dente (ferme, ușor moi la suprafață și cu un miez mai tare).
Scurge-le apoi de apă și dă-le printr-un jet de apă rece.
Între timp, feliază legumele și pune-le într-un castron larg. Adaugă pastele răcorite și toarnă dressingul preparat în borcănel.
Amestecă ușor și servește salate cu paste si legume.
Salata de paste cu castraveti acri
Pofta buna!
Friptură de Rață cu Rozmarin și Usturoi