Salată de Quinoa cu Spirulină – un preparat excepțional de sănătos, plin de nutrienți esențiali și arome rafinate. Combinând beneficiile proteinelor complete din quinoa cu proprietățile antioxidante și detoxifiante ale spirulinei, această salată este ideală pentru cei care doresc să mențină un stil de viață echilibrat și sănătos. Reteta Salată de Quinoa cu Spirulină: Ingrediente: […]
Salata cu paste si ciuperci
PrinteazaSalata cu paste si ciuperci din: paste scurte, salata verde, ciuperci, ulei, otet de mere, usturoi, gogosar acru, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g paste scurte
- 1 salata verde mare
- 300 g ciuperci
- 4 linguri ulei
- 2 lingurite otet de mere sau zeama de lamaie
- 3 catei de usturoi
- 1 gogosar acru
- 1 legatura patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare, scurgeţi-le de apă şi puneţi-le într-un castron mai mare.
Curăţaţi ciupercile, tăiaţi-leîn sferturi sau în felii şi căliţi-le în ulei, apoi lăsaţi-le la răcit.
Adăugaţi usturoiul pisat, gogoşarul tăiat în fâşii, sare şi piper.
Spălaţi salata şi rupeţi-oîn fâşii. Puneţi-le în castronul cu pastele, împreună cu amestecul cu ciuperci şi amestecaţi pentru omogenizare.
Stropiţi ingredientele cu oţet şi presăraţi pătrunjel verde tăiat mărunt.
Salata cu paste si ciuperci
Pofta buna!
Carne de Strut cu Salata de Linte si Ceapa Rosie
Carne de Strut cu Salata de Linte si Ceapa Rosie – un preparat nutritiv, perfect pentru cei care doresc sa exploreze noi orizonturi culinare. Carnea de strut, cunoscuta pentru textura sa frageda si continutul scazut de grasimi, se combina perfect cu salata de linte si ceapa rosie, oferind un echilibru excelent intre proteine, fibre si […]