Cotlet de porc cu quinoa și legume la cuptor din: cotlete de porc, quinoa, apa, ulei de masline, ceapa, ardei gras, dovlecel, rosie, sare, piper, oregano, cimbru, busuioc, frunze de busuioc. Ingrediente: 2 cotlete de porc (aprox. 200g fiecare) 1 cană de quinoa 2 cani de apă 1 lingură de ulei de măsline 1 […]
Salata cu paste si crevete
PrinteazaSalata cu paste si crevete din: rosii, ulei de masline, zahar tos, paste, crevete, ceapa verde, frunze de papadie, pasta de masline si zeama de lamaie.
Ingrediente:
- 350 g rosii mici (cherry)
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri zahar tos
- 350 g paste (penne)
- 300 g crevete fierte
- 1 legatura ceapa verde, tocata marunt
- 40 g frunze de papadie
- 4 linguri pasta de masline
- 1/2 lamaie (zeama)
Mod de preparare:
Preîncalzeşte gril-ul. Aşaza roşiile într-o tavă de copt, stropeşte cu 1 lingura ulei de masline şi presară zahărul.
Dă roşiile la gril 8-10 minute, până când pieliţa se crapă.
Intre timp, fierbe pastele, scurge-le de apă şi aşază-le din nou în vasul în care au fiert.
Adaugă uleiul de măsline rămas, roşiile coapte şi restul ingredientelor. Adaugă piper, apoi amestecă bine.
Salata cu paste si crevete
Pofta buna!
Peste si legume la gratar din: peste, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, sare, piper, dovlecei, ardei gras, rosii, ceapa, patrunjel, busuioc. Este o alegere excelentă pentru mesele de vară sau pentru orice ocazie când doriți să vă bucurați de preparate gustoase și sănătoase. Ingrediente: 1 bucată de pește (somon, cod, șalău) Ulei de […]