Salată de paste cu gălbiori

Printeaza

Salată de paste cu gălbiori din: spaghete, kaizer, ciuperci, sparanghel, unt, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_paste_cu_galbiori

  • 300 g spaghete
  • 250 g kaizer
  • 300 g ciuperci (galbiori)
  • 200 g sparanghel conservat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj, pentru a fi „al dente”. Le scurgi de apă şi le aşezi într-o salatieră mare. Cureţi ciupercile, le speli şi le tai lamele. Separat, sotezi ciupercile împreună cu untul, timp de 8-10 minute, apoi le scoţi din unt şi le pui în salatieră.

In untul rămas rumeneşti kaizerul tăiat bucăţele, după care îl scoţi şi îl pui în salatieră. La final adaugi sparanghelul scurs de apa în care a fost conservat si tăiat bucăţi.

Amesteci toate ingredientele din salatieră, cu grijă, ca să nu se sfărâme şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Salată de paste cu gălbiori

Salata_de_paste_cu_galbiori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.