Salată de paste cu gălbiori
PrinteazaSalată de paste cu gălbiori din: spaghete, kaizer, ciuperci, sparanghel, unt, sare, piper.
- 300 g spaghete
- 250 g kaizer
- 300 g ciuperci (galbiori)
- 200 g sparanghel conservat
- 50 g unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj, pentru a fi „al dente”. Le scurgi de apă şi le aşezi într-o salatieră mare. Cureţi ciupercile, le speli şi le tai lamele. Separat, sotezi ciupercile împreună cu untul, timp de 8-10 minute, apoi le scoţi din unt şi le pui în salatieră.
In untul rămas rumeneşti kaizerul tăiat bucăţele, după care îl scoţi şi îl pui în salatieră. La final adaugi sparanghelul scurs de apa în care a fost conservat si tăiat bucăţi.
Amesteci toate ingredientele din salatieră, cu grijă, ca să nu se sfărâme şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Salată de paste cu gălbiori
Pofta buna!