Salata de paste cu legume si branza de capra

Printeaza

Salata de paste cu legume si branza de capra din: paste penne, rosii, boabe de porumb, ardei gras, ardei capia, branza de capra, marar, masline, miez de nuca, seminte de in, seminte de susan, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 300 g paste penne
  • 3 roşii
  • 100 g boabe de porumb
  • un ardei gras
  • un ardei capia
  • 300 g brânză de capră
  • mărar
  • 50 g măsline feliate
  • 100 g miezuri de nucă
  • seminţe de in
  • seminţe de susan
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Salata de paste cu legume si branza de capra: Pastele se fierb în apă cu puţină sare, se trec printr-un jet de apă rece şi se pun la scurs într-o strecurătoare.

Roşiile se spală, se curăţă de cotor şi se taie felii subţiri. Se pun într-un castronel, se adaugă uleiul de măsline, sare, piper şi se amestecă.

Se acoperă cu o farfurie şi se introduc la rece pentru zece minute. Ardeiul capia şi ardeiul gras se curăţă de seminţe şi vinişoare, se spală şi se taie felii subţiri.

Miezurile de nucă se toacă mărunt şi se pun într-un bol mai mare împreună cu o lingură cu seminţe de in şi una cu seminţe de susan.

Se pre­sară măslinele feliate, legumele tăiate şi boabele de porumb.

Se adaugă pastele scurse de apă, brânza de capră sfărâmată, roşiile amestecate cu uleiul de măsline, mărarul spălat, scurs de apă şi tocat mărunt.

Se presară cu sşre şi piper după gust, se amestecă şi se serveşte imediat. Brânza de capră se poate înlocui cu brânză telemea dată prin râzătoare sau sfărâmată.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.