Salata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie

Printeaza

Salata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie din: fusilli, sare, piper, file de peste, faina, ulei, ceapa rosie, ceapa verde, ardei iute, otet, ruccola.

Ingrediente:Salata_de_paste_scurte_cu_ file_de_peste_si_ceapa_rosie

  • 400 g paste scurte (fusilli)
  • sare
  • piper
  • 320 g file de peste
  • 1 lingura faina
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei iute
  • 1 lingura otet
  • 1 mana ruccola

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apă rece, se lasă să se scurgă.

Se decongelează peştele, se spală, se şterge şi se taie fâşii; se sărează, se piperează şi se pră­jeşte într-o tigaie, în 2 linguri de ulei încins, la foc mijlociu, cca 5-6 min.

Se scot bucăţile din tigaie şi se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie. Se curăţă ceapa şi ardeiul iute şi se taie.

Intr-un castron se amestecă pastele cu ceapă şi ardei iute şi se toarnă o vinegretă simplă din ulei şi oţet.

Se repartizează în boluri şi se presară ruccola. Se adaugă bucăţile de peşte.

 

Salata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie

Salata_de_paste_scurte_cu_ file_de_peste_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Salată de castraveți și iaurt

Salată de Castraveți și Iaurt din: castraveti, ceapa, usturoi, iaurt grecesc, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, marar, sare, piper. Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism. Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv […]

retete

Salată de Caracatiță Mediteraneană: Rețetă Delicioasă

Salată de Caracatiță Mediteraneană: Rețetă Delicioasă din: caracatita, ceapa rosie, ardei gras, castravete, masline, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, usturoi, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă simplă și sănătoasă pune în valoare frumusețea caracatiței, combinând-o cu legume proaspete și un dressing ușor, pentru o explozie de arome mediteraneene. Caracatița a fost consumată […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.