Salată de Castraveți și Iaurt din: castraveti, ceapa, usturoi, iaurt grecesc, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, marar, sare, piper. Castravetele conține aproximativ 95% apă, făcându-l o alegere excelentă pentru hidratare. Consumul de castravete poate ajuta la menținerea nivelului corect de hidratare în organism. Castravetele este o sursă bună de vitamine și minerale, inclusiv […]
Salata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie
PrinteazaSalata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie din: fusilli, sare, piper, file de peste, faina, ulei, ceapa rosie, ceapa verde, ardei iute, otet, ruccola.
- 400 g paste scurte (fusilli)
- sare
- piper
- 320 g file de peste
- 1 lingura faina
- 5 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie
- 2 cepe verzi
- 1 ardei iute
- 1 lingura otet
- 1 mana ruccola
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apă rece, se lasă să se scurgă.
Se decongelează peştele, se spală, se şterge şi se taie fâşii; se sărează, se piperează şi se prăjeşte într-o tigaie, în 2 linguri de ulei încins, la foc mijlociu, cca 5-6 min.
Se scot bucăţile din tigaie şi se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie. Se curăţă ceapa şi ardeiul iute şi se taie.
Intr-un castron se amestecă pastele cu ceapă şi ardei iute şi se toarnă o vinegretă simplă din ulei şi oţet.
Se repartizează în boluri şi se presară ruccola. Se adaugă bucăţile de peşte.
Salata de paste scurte cu file de peste si ceapa rosie
Pofta buna!
poate iti place si:
Salată de Caracatiță Mediteraneană: Rețetă Delicioasă
Salată de Caracatiță Mediteraneană: Rețetă Delicioasă din: caracatita, ceapa rosie, ardei gras, castravete, masline, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, usturoi, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă simplă și sănătoasă pune în valoare frumusețea caracatiței, combinând-o cu legume proaspete și un dressing ușor, pentru o explozie de arome mediteraneene. Caracatița a fost consumată […]
Pofta buna!