Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic

Printeaza

O reteta de Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic din: paste, ton, capere, ardei iute, telina, rosii cherry, otet balsamic, ulei de masline extravirgin, rucola si busuioc.

Ingrediente:

  • 350 g de paste orecchiete (sau melcisori)
  • 225 g ton in suc propriu, scurs bine
  • 1 lingura de capere
  • 15 ardei iuti mici din borcan, scursi si tocati
  • 1 inima de telina Apio, feliata
  • 140 g de rosii cherry (rosii, galbene sau mixte), taiate pe jumatate
  • 75 ml de otet balsamic
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 100 g rucola
  • 1 mana de busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le si clateste-le sub jet de apa rece.

Dupa ce le scurgi din nou, transfera-le intr-un bol mare.

Adauga toate ingredientele cu exceptia busuiocului, asezoneaza si amesteca bine, apoi serveste cu frunze de busuioc presarate.

Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.