Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic
PrinteazaO reteta de Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic din: paste, ton, capere, ardei iute, telina, rosii cherry, otet balsamic, ulei de masline extravirgin, rucola si busuioc.
- 350 g de paste orecchiete (sau melcisori)
- 225 g ton in suc propriu, scurs bine
- 1 lingura de capere
- 15 ardei iuti mici din borcan, scursi si tocati
- 1 inima de telina Apio, feliata
- 140 g de rosii cherry (rosii, galbene sau mixte), taiate pe jumatate
- 75 ml de otet balsamic
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 100 g rucola
- 1 mana de busuioc proaspat
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le si clateste-le sub jet de apa rece.
Dupa ce le scurgi din nou, transfera-le intr-un bol mare.
Adauga toate ingredientele cu exceptia busuiocului, asezoneaza si amesteca bine, apoi serveste cu frunze de busuioc presarate.
Salata de paste cu ton, capere si otet balsamic
Pofta buna!