Salata cu pepene rosu, branza de capra si menta
PrinteazaSalata cu pepene rosu, branza de capra si menta din: pepene roşu, brânză moale de capră, ceapă roşie, frunze de menta, ulei de masline, otet balsamic, piper negru macinat.
Ingrediente:
- 1,5 kg de pepene roşu, curăţat de coajă şi de seminţe
- 150 g brânză moale de capră
- 1/2 ceapă roşie mică, tăiată inelar, foarte subţire
- 50 g frunze proaspete de mentă
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură oţet balsamic
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Tai pepenele în felii cu grosimea de 1 cm, apoi în triunghiuri cu latura de 3-4 cm şi le aşezi într-un castron. Presari deasupra inelele de ceapă şi frunzele de mentă.
Stropeşti salata cu un sos din ulei, oţet şi piper. Adaugi în salată bucăţelele de brânză şi o serveşti. Poţi să laşi salata 5-10 minute la rece, înainte de a o servi.
Salata cu pepene rosu, branza de capra si menta
Pofta buna!
Foarte buna salata de pepene cu branza 🙂