Salată de pere la grătar şi brânză cu mucegai

Printeaza

Salată de pere la grătar şi brânză cu mucegai din: pere, ulei de masline, otet de vin alb, miere, frunze de salata, branza cu mucegai si paine crocanta.

Ingrediente:

  • 4 pere coapte, dar ferme, taiate pe lungime in felii cu grosimea de 1 cm
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 lingura de miere
  • 250 g frunze de salata mixta
  • 150 g de branza cu mucegai, faramitata
  • paine crocanta, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Pune perele intr-un bol si stropeste-le cu 1 lingura de ulei. Incinge gratarul sau o tigaie-grill si frige perele, in transe, timp de 1 minut pe fiecare parte. Lasa-le deoparte sa se raceasca.

Mixeaza uleiul ramas cu otetul si mierea. Amesteca perele, frunzele de salata si branza si imparte-le pe 4 farfurii. Stropeste bine salata cu dressing si serveste cu paine crocanta.

Salată de pere la grătar şi brânză cu mucegai

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Une-i poza de la salata cu pere?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.