Salată de pere la grătar şi brânză cu mucegai
PrinteazaSalată de pere la grătar şi brânză cu mucegai din: pere, ulei de masline, otet de vin alb, miere, frunze de salata, branza cu mucegai si paine crocanta.
- 4 pere coapte, dar ferme, taiate pe lungime in felii cu grosimea de 1 cm
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet de vin alb
- 1 lingura de miere
- 250 g frunze de salata mixta
- 150 g de branza cu mucegai, faramitata
- paine crocanta, pentru servit (optional)
Mod de preparare:
Pune perele intr-un bol si stropeste-le cu 1 lingura de ulei. Incinge gratarul sau o tigaie-grill si frige perele, in transe, timp de 1 minut pe fiecare parte. Lasa-le deoparte sa se raceasca.
Mixeaza uleiul ramas cu otetul si mierea. Amesteca perele, frunzele de salata si branza si imparte-le pe 4 farfurii. Stropeste bine salata cu dressing si serveste cu paine crocanta.
Salată de pere la grătar şi brânză cu mucegai
Pofta buna!
Une-i poza de la salata cu pere?