Salată de pere cu parmezan

Printeaza

Salata de pere cu parmezan din: pere, frunze de slaata, mustar cu boabe, miere si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 4 pere
  • 300 g mix frunze de salata
  • 200 g parmezan

pentru dressing:

  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • 1 lingura de miere
  • 4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spală perele, taie-le în sferturi şi curăţă-le de seminţe. Dacă bucăţile sunt prea mari, mai taie-le o dată pe jumătate.Amestecă bine ingredientele pentru dressing şi asezonează după gust. Aşază frunzele de salată într-un bol mare şi adaugă bucăţile de pere. Amestecă bine şi aşază pe farfurii.

Cu un cuţit econom (cojitorul de legume) feliază subţire parmezanul şi aşază fâşiile peste salată. Stropeşte totul cu dressingul, chiar înainte de servire.

Salată de pere cu parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.