Salata cu pere, pepene si gorgozola

Printeaza

Salata cu pere, pepene si gorgozola din: salata romana, pere, pepene verde, cozi proaspete de telina, gorgonzola, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper rasnit.

Ingrediente:

  • 1 salata romana
  • 2 pere
  • 1 felie de pepene verde (400 g)
  • 2 cozi proaspete de telina
  • 200 g de gorgonzola
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • sare
  • piper rasnit

Mod de preparare:

Spalafi salata, zvantati-o, apoi taiati-i frunzele in sectiuni mari. Curatati cozile de telina, spalati-le, zvantati-le, apoi taiati-le fin.

Faceti un fel de bilute din pepenele verde, folosind o lingurifa rotunda, sau taiafi miezul pepenelui sub forma de cubulefe.

Curatati perele de coaja si taiati-le in doua, Indepartand cotorul si seminfele.

Pregatiti vinegreta din ulei de masline, ofet balsamic, sare si piper, punand totul intr-o salatiera.

Puneti salata verde peste sos, adăugaţi feliile de pere, bucăţelele sferice din pepene, ţelina, iar deasupra fărâmiţaţi brânza. Amestecaţi şi serviţi imediat.

Salata cu pere, pepene si gorgozola

Salata_cu_pere_pepene_si_gorgozola

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna salata cu pere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.