Salata pescareasca cu tarhon
PrinteazaSalata pescareasca cu tarhon din: spsac, radicchio, pastrav afumat, somon afumat, creveti, rosii cherry, shalota, marar, tarhon, patrunjel, ulei de masline, otet balsamic, lamaie, crutoane, sare, piper.
- 50 de grame de baby spinach
- 50 de grame de radicchio
- 30 de grame de păstrăv afumat
- 30 de grame de somon afumat
- 30 de grame de creveţi de mare
- 4 roşii cherry
- 1 avocado
- Shalota (ceapă asiatică)
- Mărar
- Tarhon
- Pătrunjel
- Ulei de măsline
- Oţet balsamic
- O lămâie
- Crutoane
- Sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie ierburile şi se amestecă cu radicchio şi baby spinach.
Se taie avocado şi roşiile în fâşii şi se mărunţeşte shalota. Se taie somonul şi păstrăvul în bucăţi mici.
Se pune salata pe farfurie şi se asezonează cu ulei de măsline, oţet balsamic, lămâie, sare şi piper.
Decorticaţi creveţii şi puneţi-i pe foc cu un strop de suc de lămâie şi ulei. Adăugaţi toate celelalte ingrediente în farfurie; creveţii vin aşezaţi la final.
Salata pescareasca cu tarhon
Pofta buna!