Salată pescărească

Printeaza

Salată pescărească

Ingrediente:Salată pescărească

  • 36 midii sau scoici
  • 300 g fileuri de peşte
  • 220 g ciuperci
  • 4 fileuri de anşoa
  • 2 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1/2 lămîie
  • sare
  • piper alb
  • 3 salate verzi
  • 20 gîturi de raci sau 1 cutie crevete
  • 80 g ulei
  • 2 inimi de salată verde

 

Mod de preparare:

Peştele şi scoicile se poşează (se fierb încet) apoi se dau la rece. Se face o maioneză din ulei, 2 gălbenuşuri, muştar, sare şi sare de lămîie şi se ames­tecă cu scoicile, peştele tăiat, fileurile de anşoa tăiate şi puţin mujdei.

Se aşază pe un platou şi se garniseşte cu ciupercile marinate, 2 ouă fierte şi tocate, cozi de raci şi inimi de salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.