Salata pescarului

Printeaza

O reteta de salata pescarului din: file de peste, orez, ardei iute, morcovi, rosii cherry, maioneza, ulei de masline si otet.

Ingrediente:

  • 300 g file de peste
  • 250 g orez
  • 1 ardei iute verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • 3 morcovi
  • 3 rosii cherry
  • 75 g maioneza
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura cu otet

 

Mod de preparare:

Fierbi pestele in apa cu un praf de sare cam 15 minute. Intre timp, speli orezul in cateva ape si il pui la fiert in 500 ml de apa, in care adaugi o lingurita cu sare. Dupa ce a fiert il scurgi si-l lasi sa se raceasca.

Din cand in cand, amesteci cu o furculita, ca boabele sa nu se lipeasca intre ele. Intr-un castron amesteci orezul cu pestele si morcovii fierti si taiati in cubulete. Adaugi ardeiul iute curatat de seminte, usturoiul tocat si rosiile taiate in sferturi.

Stropesti cu otetul si ulei de masline, potrivesti gustul de sare si lasi salata la rece timp de 10 minute. Inainte de servire, amesteci totul cu maioneza rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.