Steak de Miel cu Sos de Mentă și Lămâie din: cotlete de miel, ulei, usturoi, sare, piper, rozmarin, menta, otet, zahar, suc de lamaie. Savurați esența primăverii pe farfurie cu această rețetă de steak de miel, acompaniat de un sos răcoritor de mentă și lămâie. Această combinație clasică își propune să aducă în prim-plan aroma […]
Salată cu peşte afumat şi caş
PrinteazaSalată cu peşte afumat şi caş
Ingrediente:
- 1 salată verde
- 1 conservă şprot afumat
- 174 kg caş (de vacă sau de oaie, după gust)
- 1 legătură de ceapă verde
- 1 legătură ridichi
- 2-3 roşii
- 1 legătură de mărar
- oţet şi ulei după gust
- un praf de cimbru
Mod de preparare:
Scurgi întâi peştele de ulei, apoi îl scoţi din cutie şi îl aşezi pe şerveţele ca să înlături orice urmă de ulei în plus.
Cureţi ceapa, ridichile, salata şi le tai. Roşiile le speli şi le tai felioare.
Caşul îl vei tăia cuburi. Amesteci oţetul, uleiul, cimbrul şi mărarul, iar sosul rezultat îl torni peste toată salata.
Ornezi cu bucăţele de caş, rondele de ceapă verde şi peşte.
Salată cu peşte afumat şi caş
Poftă bună!
Hamburger cu Carne de Pui, Avocado și Salsa
Hamburger cu Carne de Pui, Avocado și Salsa din: pui, avocado, rosii, ceapa, ardei iute, coriandru, suc de lamaie, chifle, sare, piper, ulei. Îmbogățiți-vă experiența culinară cu un hamburger delicios, care combină savoarea cărnii de pui cu prospețimea avocadoului și aromele intense ale salsei. Această rețetă de hamburger cu carne de pui, avocado și salsa […]
Foarte buna salata cu peste.