Salata de peste alb cu morcovi

Printeaza

Salata de peste alb cu morcovi din: peste, maioneza, morcovi, unt, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 kg peşte alb
  • 250 g maioneză
  • 500 g morcovi
  • unt
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare Salata de peste alb cu morcovi:

Se fierbe peştele într-un vas cu putina sare, fără să se sfărâme. Se lasă să se răcească pe un platou de servit.

Morcovii se spală, se curătă si se taie cat mai fin, după care se călesc în unt.

Se aşază morcovii deasupra fileurilor de peşte, se adaugă maioneza şi se precară pătrunjelul verde, tocat foarte fin.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.