Salată cu peşte si ardei capia

Printeaza

Salată cu peşte si ardei capia din: ton in ulei, ardei capia, ceapa, usturoi, rosii, ardei iute, otet balsamic, sos de soia, salata verde, cimbru si bagheta.

Ingrediente:Salata_cu_peste_si_ardei_capia

  • doua conserva de ton in ulei
  • 3 ardei capia
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • doua rosii
  • un ardei iute mic
  • o lingura cu otet balsamic
  • o lingura cu sos de soia
  • o salata verde
  • cimbru
  • bagheta integrala

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se usucă şi se frig pe grătarul încins împreună cu 2 ardei capia.

Se pun într-un bol, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute.

Se curăţă de pieliţă, se toacă mărunt şi se pun într-un bol. Ardeiul capia crud se spală, se taie cubuleţe şi se pune într-o cratiţă.

Se adaugă ceapa şi usturoiul curăţate de foi şi tocate mărunt, puţină apă şi se fierb la foc iute până se înmoaie.

Se scot din apa cu o spumiera şi se pun in bol. Tonul se scoate din conservă, se scurge de ulei şi se pune în bol.

Se adaugă ardeiul iute tocat mărunt, oţetul balsamic, sosul de soia, cimbru, sare şi piper după gust.

Se amestecă totul, se verifică de gust, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 30 de minute.

Se serveste cu salata verde si felii de bagheta prajite.

 

Salată cu peşte si ardei capia

Salata_cu_peste_si_ardei_capia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.