Salata de ceapa cu peste si maioneza din: ceapa, ton, maioneza, otet, lamaie, masline. Ingredinte: o ceapa mare o conserva de ton 10 linguri maioneza otet pentru ornat: lamaie masline Mod de preparare Se taie ceapa solzisori, se amesteca cu sare si se lasa la inmuiat 5 minute. Se stoarce si se amesteca cu […]
Salata de peste cu ceapa
PrinteazaSalata de peste cu ceapa din: peste, ceapa, morcov, masline, otet, ulei, sare.
Carnea de pește este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, care sunt esențiale pentru dezvoltarea, repararea și menținerea țesuturilor corpului.
Peștele este recunoscut pentru conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, precum acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Acești acizi grași sunt benefici pentru sănătatea inimii și a creierului, contribuind la scăderea nivelului de colesterol, reducerea inflamației și îmbunătățirea funcției cognitive.
- 1 kg peşte sărat sau afumat
- 6 cepe
- 2 morcovi
- măsline
- oţet
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Peştele se desărează în apă rece, se dezosează şi se taie bucăţi egale.
Ceapa se curăţă, se taie solzişori, morcovii se curăţă, se dau pe răzătoarea mică.
Măslinele, se spală şi se amestecă cu ceapa şi cu morcovii, se adaugă ulei şi oţet diluat cu puţină apă.
Se aşază pe platou şi deasupra se pun bucăţile de peşte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de peste cu rosii
Salata de peste cu rosii din: conserve de peste in ulei, rosii, lamaie, ceapa verde, ceapa ciorii, sare, piper. Ingrediente: 2 conserve de peşte în ulei (macrou, hering, ton, sardine) a câte 125-150 g 500 g roşii 1 lămâie 1 legătură ceapă verde 1 legatură ceapa-ciorii sare piper Mod de preparare: Roşiile se spală […]
Peste la tigaie cu salata de legume
Peste la tigaie cu salata de legume din: ceapa, vanata, ardei, ulei de masline, otet sherry, sare de mare, unt, file de biban, piper, fulgi de ardei rosu, suc de lamaie. Ingrediente pentru legume: 1 ceapa 1 vânătă 2-3 ardei ½ ceasca ulei de măsline 2-3 lingurite de otet sherry sare de mare, dupa gust Ingrediente […]
Pofta buna!