Salata de peste cu rosii, parmezan si masline din: pâine ţărănească, usturoi, file de anchois, capere, oţet de vin roşu, ulei de măsline, apa, vegeta, roşii cherry, măsline negre, parmezan ras, rucola, busuioc.
Ingrediente:
300 g pâine ţărănească
2 căţei de usturoi
4 fileuri de anchois
2 linguri capere
2 linguri oţet de vin roşu
4 linguri ulei de măsline
100 ml apă
2 linguri vegeta pentru salată
500 g roşii cherry (roşii)
4 linguri măsline negre
2 linguri parmezan ras
frunze de rucola şi de busuioc
Mod de preparare:
Se taie pâinea felii şi se prăjeşte. Se prepară dressingul: se toacă usturoiul, sardelele şi caperele. Se amestecă oţetul cu ulei şi apă; se adaugă Vegeta Twist Naturella pentru salată, usturoi, sardele şi capere.
Se taie jumătăţi tomatele cherry. Se amestecă într-un castron cu pâinea şi măslinele.
Se stropeşte cu dressing şi se amestecă. Salata se repartizează pe farfurii şi se ornează cu frunzele de rucola şi busuioc.
Crochete de peste cu salata verde din: file de peste, pesmet, sare, piper, salata, porumb, alune, ceapa, lamaie, ulei. Inrgediete: 300 g file de peşte 1 ou pesmet sare piper 1 salată 1 cutie porumb 100 g alune, neprajite 2 fire de ceapă verde o lămâie 50 ml ulei măsline Mod de preparare: Tai […]
Salata de peste afumat cu sfecla rosie din: cartofi, peste, sfecla, castraveciori, maioneza. Ingrediente: 6 cartofi 1 sfeclă roşie 200 g peşte afumat 2-3 castraveciori muraţi maioneză Mod de preparare: Fierbe cartofii în coajă. Incearcă-i cu o scobitoare dacă sunt gata, scurge-i şi lasă-i să se răcorească bine. Spală sfecla, şterge-o cu un prosop […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.