Salata de peste cu tarhon

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de peste cu tarhon din: paine, file de cod, ceapa verde, spanac, marar, tarhon, sare, foi de dafin, galbenus, ulei si mustar.

Ingrediente:Salata de peste cu tarhon

  • 1 paine rotunda
  • 500 g file de cod
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200 g spanac fiert
  • 1 legatura marar
  • tarhon
  • sare
  • 2 foi de dafin

pentru maioneza:

  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Din gălbenuşuri, muştar, zeamă de lămâie şi ulei, pregăteşte maioneza. Fierbe peştele în apă cu sare şi foi de dafin, după care taie-l cubuleţe.

Amestecă-l cu spa­nacul fiert, ceapa rondele, tarhonul şi mărarul tocate cât mai mărunt.

Adaugă maioneză şi amestecă uşor. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece 20 de minute. Goleşte pâinea de miez şi umple-o cu salata de peşte.

Salata de peste cu tarhon

Salata de peste cu tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.