Salata de peste cu tarhon
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de peste cu tarhon din: paine, file de cod, ceapa verde, spanac, marar, tarhon, sare, foi de dafin, galbenus, ulei si mustar.
- 1 paine rotunda
- 500 g file de cod
- 1 legatura de ceapa verde
- 200 g spanac fiert
- 1 legatura marar
- tarhon
- sare
- 2 foi de dafin
pentru maioneza:
- 1 galbenus fiert
- 1 galbenus crud
- ulei
- 1 lingurita de mustar
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Din gălbenuşuri, muştar, zeamă de lămâie şi ulei, pregăteşte maioneza. Fierbe peştele în apă cu sare şi foi de dafin, după care taie-l cubuleţe.
Amestecă-l cu spanacul fiert, ceapa rondele, tarhonul şi mărarul tocate cât mai mărunt.
Adaugă maioneză şi amestecă uşor. Potriveşte gustul de sare şi lasă la rece 20 de minute. Goleşte pâinea de miez şi umple-o cu salata de peşte.
Salata de peste cu tarhon
Pofta buna!