Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin

Printeaza

O reteta de salata picanta de conopida cu naut si seminte de pin din: conopida, usturoi, seminte de chimion si chimen, ulei de masline, naut, seminte de pin, marar si patrunjel.

Ingrediente:Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin

  • 1 conopida mare, taiata in buchetele
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 linguri seminte de chimion si de chimen
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 g naut din conserva, scurs si clatit
  • 100 g seminte de pin
  • frunzele de la 1 legatura mica de marar si una de patrunjel

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pune conopida într-o tavă şi se amestecă bine cu usturoiul, mirodeniile şi cu două linguri de ulei de măsline. Se dă la cuptor 30 de minute.

Se adaugă năutul, seminţele de pin şi uleiul rămas şi se mai dă la cuptor încă v 10 minute. înainte’de servire, se adaugă ierburile aromate şifressingul dorit.

Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin

Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.