Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin
PrinteazaO reteta de salata picanta de conopida cu naut si seminte de pin din: conopida, usturoi, seminte de chimion si chimen, ulei de masline, naut, seminte de pin, marar si patrunjel.
- 1 conopida mare, taiata in buchetele
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 2 linguri seminte de chimion si de chimen
- 3 linguri ulei de masline
- 400 g naut din conserva, scurs si clatit
- 100 g seminte de pin
- frunzele de la 1 legatura mica de marar si una de patrunjel
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pune conopida într-o tavă şi se amestecă bine cu usturoiul, mirodeniile şi cu două linguri de ulei de măsline. Se dă la cuptor 30 de minute.
Se adaugă năutul, seminţele de pin şi uleiul rămas şi se mai dă la cuptor încă v 10 minute. înainte’de servire, se adaugă ierburile aromate şifressingul dorit.
Salată picantă de conopidă cu năut şi seminţe de pin
Pofta buna!