Salată picantă de cuşcuş
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu: cuscus, naut, supa de pui, suc de lamaie, ardei capia, fulgi de migdale, menta, iaurt, harissa.
- 100g cuscusi
- 220g naut la conserva
- 100ml supa de pui
- coaja si sucul de la o lamaie
- 1 ardei capia copt
- 25g fulgi de migdale
- o mana menta
- 2 linguri iaurt grecesc
- 1 lingurita de harissa
Mod de preparare:
Se amestecă într-un bol cuşucuşul cu năutul şi se răstoarnă peste supa de pui. Se acoperă şi se lasă 5-10 minute, până când cuşcuşul a absorbit supa. Se lasă puţin la răcorit.
Se adaugă coaja şi sucul de lămâie, piperul, migdalele şi menta. Se răstoarnă într-un recipient, se acoperă cu iaurt şi se presară harissa deasupra.
Salată picantă de cuşcuş
Pofta buna!