Salata picanta de naut
PrinteazaSalata picanta de naut din: garam masala, ulei, lamaie, naut, fasole, rosii, castravete, ceapa, patrunjel.
- 1 linguriţă de garam maşala
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri zeamă de lămâie
- 400g de năut
- 200g de fasole verde
- 250g de roşii cherry
- 1 castravete lung, tăiat în felii subţiri
- 2 fire de ceapă verde, tăiate în felii subţiri
- 1/2 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Intr-o tigaie antiaderentă se încing 2 linguri de ulei de măsline şi se căleşte fasolea timp de 5 minute, împreună cu un praf de sare şi unul de piper.
Se amestecă restul de ulei de măsline cu zeama de lămâie şi garam maşala într-un bol larg.
Se adaugă năutul, fasolea, ceapa verde, castravetele, roşiile cherry şi pătrunjelul.
Se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă bine.
Pofta buna!