Salata picanta cu paste si branza gouda

Printeaza

Salata picanta cu paste si branza gouda

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • sare,
  • piper
  • 250 g rosii cherry
  • 300 g paste spiralate
  • 250 g dressing salata
  • 2 linguri sue de lamaie
  • 1 legatura de arpagic
  • cate 1 ardei gras rosu, galben si verde
  • 100 g branza gouda degresata

 

Mod de preparare:

Salata picanta cu paste si branza gouda: Curatatj usturoiul si pisatj-l intr-un vas plat. Amestecati-l cu ulei de masline si otet, apoi condimentati amestecul cu sare si piper.

Pregatiti rosiile, taia­tj-le in doua si lasati-le in sosul marinat circa 30 de minute. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Amestecati dressingul, 2-3 linguri din apa in care au fiert pastele si sucul de lamaie.

Condimentati dupa gust cu sare si piper. Spalati arpagicul, uscati-l, apoi taiati-l rulouri si incorporati-l in amestecul de mai sus.

Pregatiti ardeiul si taiati-l bucatele, la fel si branza. Aruncati apa de la paste, turnati apa rece peste ele si lasati-le apoi sa se scurga.

Amestecati totul cu rosiile cherry si dressingul. La final puteti orna salata cu putin arpagic.

Cei carora le place gustul mai picant, pot amesteca in sosul de rosii marinat si un ardei iute. Astfel, vor obtine gustul dorit.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.