Salata picanta de post

Printeaza

 Salata picanta de post

Ingrediente:

  • 2 ţeline
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă roşie
  • 2 gogoşari din oţet
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriţă hrean răzălit
  • ulei
  • muştar
  • 100 g măsline
  • piper
  • sare
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Salata picanta de post: Cureţi ceapa, ţelina şi morcovii, apoi le dai pe răzătoarea mică. Tai foarte mărunt măs­linele şi un gogoşar (unul îl păstrezi ca să ornezi sala­ta).

Amesteci treptat uleiul cu muştarul până obţii o maioneză şi când e gata adaugi şi zeama de lămâie.

Potriveşti de sare, piper, pui şi hreanul răzălit, le amesteci pe toate şi ornezi cu frunze de pătrunjel, felii de gogoşar şi măsline.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.