Salata cu piept de curcan si branza feta
PrinteazaSalata cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de anghinare, rosii, pipet de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, aceto balsamic, branza feta.
- 300 g salata verde asortata
- 8 inimi de anghinare in ulei
- 8 rosii mici
- 300 g piept de curcan
- sare
- piper
- 2 linguri faina
- 6 linguri ulei de masline
- 2 linguri aceto balsamic
- 150 g branza feta
Mod de preparare:
Se lasă să se scurgă conserva de anghinare; inimile de anghinare se taie jumătăţi. Se sărează şi se piperează pieptul; se tăvăleşte prin făină.
Intr-o tigaie se încing 2-3 linguri de ulei şi se prăjeşte carnea. Se scoate din tigaie şi se taie felii.
Intr-un castron, se aşază salata verde, roşiile şi anghinarea. Se amestecă oţetul cu restul de ulei, sare şi piper şi se toarnă peste salată; se amestecă.
Se aşază în cutie şi se repartizează deasupra feliile de piept de curcan şi bucăţele de brânză.
Salata cu piept de curcan si branza feta
Pofta buna!