Salata cu piept de curcan si branza feta

Printeaza

Salata cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de anghinare, rosii, pipet de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, aceto balsamic, branza feta.

Ingrediente:Salata_cu_piept_de_curcan_si_branza_feta

  • 300 g salata verde asortata
  • 8 inimi de anghinare in ulei
  • 8 rosii mici
  • 300 g piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri aceto balsamic
  • 150 g branza feta

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă conserva de anghinare; inimile de anghinare se taie jumătăţi. Se sărează şi se piperează pieptul; se tăvăleşte prin făină.

Intr-o tigaie se încing 2-3 linguri de ulei şi se prăjeşte carnea. Se scoate din tigaie şi se taie felii.

Intr-un castron, se aşază salata verde, roşiile şi anghinarea. Se amestecă oţetul cu restul de ulei, sare şi piper şi se toarnă peste salată; se amestecă.

Se aşază în cutie şi se repartizează deasupra feliile de piept de curcan şi bucăţele de brânză.

Salata cu piept de curcan si branza feta

Salata_cu_piept_de_curcan_si_branza_feta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.