Salata cu piept de curcan, ceapa verde si cascaval

Printeaza

Salata cu piept de curcan, ceapa verde si cascaval din: piept de curcan, ulei de masline, paine toast, salata verde, rosii, ridichi, ceapa verde, masline verzi, cascaval, maioneza, iaurt, usturoi, otet, condimente, patrunjel, sare.

Inrgediente:

  • 300 g piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 felii de paine toast
  • 1 salata verde mare
  • 4 rosii
  • 1 legatura ridichi
  • 1 ceapa sau 1 legatura de ceapa verde
  • 100 g masline verzi
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri maioneza
  • 200 g iaurt dietetic
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de otet
  • condimente pentru carne de pasare
  • cateva frunze de patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală carnea şi pune-o pe un şervet absorbant. Presară condimente pentru carne de pasăre şi tai-o în fâşii.

Frige carnea la foc mic, într-o tigaie de teflon, timp de 4-5 minute, întorcând-o pe toate părţile. După ce se răceşte, tai-o în cuburi.

Taie pâinea în cubuleţe şi prăjeşte-le în uleiul de măsline până devin aurii. Spală frunzele de salată, iar după ce s-au scurs, rupe-le în fâşii. Spală şi curăţă legumele rămase. Taie roşiile şi ridichile în felii, iar caşcavalul în cubuleţe.

Pune într-un bol ingredientele pregătite anterior. Pentru dressing, zdrobeşte usturoiul şi mărunţeşte ceapa.

Amestecă-le cu maioneza, iaurtul şi oţetul. Pune sare şi piper după gust.

Toarnă dressingul peste salată şi las-o zece minute la rece. Inainte de a o servi, presară frunze de pătrunjel.

 

Salata cu piept de curcan, ceapa verde si cascaval

Salata_cu_piept_de_curcan_ceapa_verde_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.