Salata cu carne de curcan din: escalop, ulei, branza, pasta de curry, tabasco, sare, mustar, salata verde. Ingrediente: 100 g escalop de curcan 1 linguriţă ulei 2 linguri brânză de vaci 1 linguriţă rasă pastă de curry 1 linguriţă muştar dulce 3 picături Tobasco sare salată verde Mod de preparare: Carnea se rumeneşte uşor […]
Salată cu piept de curcan si sos de muştar
PrinteazaO reteta de salata cu piept de rucan si sos de mustar din: piept de curcan, gulie, frunze de salata, porumb, stafide, mustar, ulei de masline si otet.
- 1 piept de curcan
- 1 gulie
- 2 frunze de salată
- 1 ardei gras
- 1 lingură cu porumb
- 1 lingură cu stafide
pentru sos:
- 2 linguri cu muştar
- 100 ml ulei de măsline
- 1 lingură cu oţet
Mod de preparare:
Intr-un castronel, freacă energic muştarul cu oţetul şi uleiul (îl torni treptat), ca la maioneză, până obţii un sos bine legat.
Păstrează-l la rece până pregăteşti salata. Separat, spală carnea de curcan şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare.
Adună spuma ori de câte ori este nevoie.
După ce s-a fiert, las-o să se răcească, tai-oîn fâşii şi pune-o într-un bol.
Adauga frunzele de salata, boabele de porumb, stafidele inmuiata in apa si stoarse bine si cubulete de gulie si ardei gras.
Inainte de servire, stropeste salata cu sosul de mustar.
Salată cu piept de curcan si sos de muştar
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata de paste cu carne de curcan
Salata de paste cu carne de curcan din: paste, ulei, rosii, ardei, piept de curcan, ceapa, morcovi, sare, piper, otet, smantana. Ingrediente: 500 g paste 8 linguri de ulei 5 roşii cherry 1 ardei gras galben 200 g piept de curcan afumat 3 fire de ceapă verde 2 morcovi sare piper 4 linguri de oţet […]
Salata cu piept de curcan si branza feta
Salata cu piept de curcan si branza feta din: salata verde, inimi de anghinare, rosii, pipet de curcan, sare, piper, faina, ulei de masline, aceto balsamic, branza feta. Ingrediente: 300 g salata verde asortata 8 inimi de anghinare in ulei 8 rosii mici 300 g piept de curcan sare piper 2 linguri faina 6 linguri […]
Pofta buna!