Oua Umplute cu Sunca de Praga – un aperitiv clasic care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei mese festive. Aceste ouă delicioase sunt ușor de preparat și combină textura cremoasă a gălbenușului cu gustul savuros al șuncii de Praga, oferind un aperitiv perfect echilibrat și atractiv. Ingrediente: 6 ouă mari 100 g […]
Salata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza
PrinteazaSalata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza din: piept de pui, porumb, mazare, galbenus, smantana, boia, sare, piper, salata, marar, ulei.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ştiulete porumb
- 1 mână mazăre verde
- 1 gălbenuş
- 50 g smântână
- boia
- sare
- piper
- 2-3 foi de salată
- 2-3 fire mărar
- ulei
Mod de preparare:
Salata de piept de pui cu porumb si sos de maioneza – Cum procedezi: în 3 vase diferite pui la fiert carnea de pui, porumbul şi mazărea.
In acest timp pregăteşti sosul de maioneză: Freci gălbenuşul crud cu puţină sare, apoi torni ulei în fir până ce gălbenuşul îşi dublează volumul. Amesteci această maioneză cu smântână şi potriveşti de sare, boia şi piper.
Tai cubuleţe carnea fiartă, scurgi porumbul şi mazărea şi scoţi boabele de porumb de pe ştiulete.
Amesteci carnea cu mazărea, porumbul şi sosul de maioneză, mai pui sare dacă e nevoie şi aranjezi salata pe un platou cu foi de salată.
Pofta buna!
Carnea de Porumbel: Beneficii, Contraindicații și Retete
Carnea de Porumbel: Beneficii, Contraindicații și Retete – Carnea de porumbel este un aliment care începe să fie din ce în ce mai apreciat datorită profilului său nutrițional și a beneficiilor pentru sănătate. Considerată de multe culturi o delicatesă deosebită, are o istorie îndelungată în gastronomie. Cu o textură fină și un gust rafinat, aceasta […]