Salata de popinci si gogosari

Printeaza

Salata de popinci si gogosari din: gogosari, popinci, ceapa, otet, ulei.

Ingrediente:

  • 4 kg gogoşari
  • 3 kg popinci (ciuperci)
  • 2 kg ceapă
  • 100 g oţet
  • 1 l de ulei

 

Mod de preparare:

Salata de popinci si gogosari: taie totul peştişori, după care se pun pe rând într-o cratiţă cu 1 l de ulei.

Se unduieşte timp de zece minute ceapa, după care se dă deoparte, apoi se pun gogoşarii, se scot, se pun popincile tot în aceeaşi cratiţă, timp de 10 minute, se adaugă ceapa, apoi gogoşarii.

În continuare, se toarnă oţetul şi condimentele, după care se lasă timp de un sfert de oră la prăjit. La final se aşează fierbinţi în borcane.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Coajă de Portocală

Ceai de Coajă de Portocală – Bogat în vitamine și antioxidanți, acest ceai nu doar că oferă un gust plăcut, dar și multiple beneficii pentru sănătate. Coaja de portocală adaugă un plus de savoare și prospețime, fiind un mod excelent de a folosi întreaga fructă. Simplu de preparat, acest ceai te va cuceri prin aromele […]

Sos Alfredo

Sos Alfredo – Rețeta Perfectă pentru Paste – este unul dintre cele mai populare sosuri pentru paste, apreciat pentru textura sa cremoasă și gustul bogat. Originar din Italia, acest sos a devenit un favorit internațional datorită simplității și versatilității sale. Preparat din ingrediente de bază precum unt, smântână și parmezan, sosul Alfredo este ideal pentru […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Aaaa, salata de ciuperci, ca nu intelegeam ce este …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.