Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă din: unt, flori de levantica uscate, sare. Este perfect pentru a da un plus de aromă preparatelor tale preferate sau pentru a răsfăța pâinea proaspătă. Reteta Unt cu Levănțică – Rețeta Delicioasă: Ingrediente: 100 g de unt nesărat 1 linguriță de flori de levănțică uscate Un vârf de sare […]
Salata cu portocale si masline
PrinteazaSalata cu portocale si masline din: sare, busuioc, coriandru, ulei de masline, usturoi, masline negre, menta si portocale.
Ingrediente:
- sare
- busuioc
- coriandru proaspat, tocat
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel usturoi feliat
- 2 linguri masline negre, feliate
- 2 linguri menta proaspata, tocata
- 4 portocale zemoase, de marime medie
Mod de preparare:
Curata portocalele de coaja si de membrana alba (amaruie). Feliaza-le subtire cu un cutit.
Pune intr-un castron feliile si zeama scursa. Adauga menta proaspata, maslinele si usturoiul. Asezoneaza cu coriandru, sare si piper.
Intr-o ceasca amesteca uleiul de masline cu zaharul si toarna peste ingrediente.
Amesteca totul usor si lasa la rece pentru 10 minute. Serveste salata in boluri garnisite cu salata verde.
Salata cu portocale si masline
Pofta buna!
Urzici cu Mămăligă și Oua Fierte
Urzici cu Mămăligă și Oua Fierte din: urzici, mamaliga, oua, ulei, sare, piper, otet. Urzicile sunt o plantă bogată în nutrienți și sunt folosite în bucătăria românească de generații. Descoperiți aromele autentice ale bucătăriei românești și bucurați-vă de o masă sănătoasă și reconfortantă. Urzicile sunt cunoscute pentru proprietățile lor nutritive și au fost consumate de-a […]