Salata de portocale cu nuci si branza cu mucegai
PrinteazaO reteta de salata de portocala cu nuci si branza cu mucegai din: amestec de salata, portocale, ulei de nuca, miez de nuca si branza cu mucegai.
- 200 g amestec de salata (rucola, nasturel, spanac)
- 2 portocale
- 1 lingura ulei de nuca
- 85 g miez de nuca, tocat mare
- 140 g de branza cu mucegai, sfaramata
Mod de preparare:
Se pune amestecul de salată într-un castron mare. Se decojesc portocalele deasupra unui bol mic, pentru colectarea sucului; apoi se segmentează tot deasupra bolului. Se amestecă sucul de portocală cu uleiul, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste salată.
Se amestecă, apoi se aranjează pe un platou. Se presară segmentele de portocală, miezul de nucă şi brânza.
Salata de portocale cu nuci si branza cu mucegai
Pofta buna!