Salata de portocale si sparanghel

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de portocale si sparanghel din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet din vin, sare si piper.

Ingrediente:Salata de portocale si sparanghel

  • 250 g sparangehl curatat si taiat in bucati de 5 cm
  • 2 portocale mari
  • 2 rosii taiate in 8
  • salata verde taiata fasii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita otet din vin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi sparan­ghelul în apă cu sare timp de 3-4 minute până se înmoa­ie. Scurgi sparanghelul şi îl clăteşti sub jet de apă rece.

Speli portocalele, razi coaja de la jumătate de portocală şi o pui deoparte. Cureţi por­tocalele de membranele care le învelesc şi le tai bucăţi. în vasul de servit pui sparanghe­lul, portocalele, roşiile şi sala­ta.

Amesteci separat uleiul de măsline cu oţetul, 1 lingură de suc de portocale şi 1 lingură de coajă rasă.

Potriveşti sosul de sare şi piper. Inainte de a con­suma salata, torni sosul peste salată şi amesteci cu grijă.

Salata de portocale si sparanghel

Salata de portocale si sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.