Salata de praz cu batoane de surimi si porumb
PrinteazaSalata de praz cu batoane de surimi si porumb din: batoane de surimi, porumb dulce, praz, maioneză vegetală, sare, ulei de măsline.
- 2 pachete (de 250 g fiecare) batoane de surimi
- 1 cutie porumb dulce boabe (300-350 g)
- 1 praz
- 4-5 linguri maioneză vegetală
- sare
- ulei de măsline (1 lingură)
Mod de preparare:
Cureţi prazul, îl tai rondele cât mai subţiri, după care îl freci cu aproximativ 1 linguriţă sare de bucătărie fină, apoi adaugi o lingură ulei de măsline, porumbul boabe şi omogenizezi totul bine.
Tai batoanele de surimi rondele cât mai subţiri, apoi le adaugi peste compoziţia de mai sus.
Adaugi cele 4-5 linguri de maioneză, amesteci iarăşi bine şi la final poţi orna cu rondele de praz, mărar, pătrunjel.
Dai la rece şi poţi servi a doua zi salata.
Pofta buna!
Buna salata de praz