Salata de praz cu batoane de surimi si porumb

Printeaza

Salata de praz cu batoane de surimi si porumb din: batoane de surimi, porumb dulce, praz, maioneză vegetală, sare, ulei de măsline.

Ingrediente:Salata de praz cu batoane de surimi si porumb

  • 2 pachete (de 250 g fiecare) batoane de surimi
  • 1 cutie porumb dulce boabe (300-350 g)
  •  1 praz
  • 4-5 linguri maioneză vegetală
  • sare
  • ulei de măsline (1 lingură)

Mod de preparare:

Cureţi prazul, îl tai rondele cât mai subţiri, după care îl freci cu aproximativ 1 linguriţă sare de bucătărie fină, apoi adaugi o lingură ulei de măsline, porum­bul boabe şi omogenizezi totul bine.

Tai batoanele de surimi rondele cât mai subţiri, apoi le adaugi peste compoziţia de mai sus.

Adaugi cele 4-5 linguri de maioneză, amesteci iarăşi bine şi la final poţi orna cu rondele de praz, mărar, pătrunjel.

Dai la rece şi poţi servi a doua zi salata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.