Salata de primavara cu sos de smantana din: cartofi, mezeluri, ceapa verde, sare, smantana, usturoi, ulei, marar.
Ingrediente:
5-6 cartofi
300 g mezeluri
1 legatura ceapa verde
sare
Ingrediente sos:
200 g smantana
3-4 catei de usturoi
2 linguri ulei
marar
Mod de preparare:
Salata de primavara cu sos de smantana: Speli cartofii si îi pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii tai felii mai groase.
Pui cartofii astfel taiati intr-un castron impreuna cu mezelurile taiate feliute si cu ceapa taiata rondele.
Separat, pasezi usturoiul si il freci cu uleiul turnat treptat, ca la maioneza.
Adaugi smantana, mararul, sarea si le pui in castron si amesteci usor.
ardei jalapeno, suc de chitra, ulei, chimen, verdeturi de primavara, zmeura sau mure, ceapa. Ingrediente: un ardei jalapeno patru linguri de suc de chitră patru linguri de untdelemn de măsline un sfert de linguriţă de chimen patru ceşti de verdeţuri de primăvară tinere, amestecate o cană de […]
leurda, ceapa verde, cartofi, oua, mustar, otet, ulei, sare. Ingrediente: o legătură leurdă o legătură ceapă verde 5 cartofi 4 ouă Pentru sos: o lingură muştar 2 linguri otet 4 linguri ulei sare Mod de preparare: In vase separate se pun la fiert ouăle şi cartofii. Intre timp, […]
din: leurda, untirsor, ceapa verde, spanac, oua de prepelita, masline, ulei de masline, otet, sare. Ingrediente: 2 legături leurdă 2 legături untişor 2 legături ceapă verde 300-400 g frunze de spanac 10 ouă de prepeliţă câteva măsline ulei de măsline oţet sare după gust Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.