Salata de pui afumat cu telina

Printeaza

Salata de pui afumat cu telina: Se curăţă 1 salată eisberg, se taie bucăţi şi se spală. Se curăţă 2 fire ţelină verde (apio), se spală, frunzele se toacă şi tulpinile se taie felii. Se lasă să se scurgă 200 g cuburi de ananas (conservă).

Se taie cubuleţe 400 g piept de pui afumat. Se amestecă 1 linguriţă miere cu sucul de la 1/2 lămâie şi 4 linguri ulei de nuci.

Se amestecă dressingul împreună cu ingredientele de salată. Se condimentează cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.