Salata cu pui si alge marine

Printeaza

Salata cu pui si alge marine din: alge marine, piept de pui, varza, telina, porumb, maioneza, sare.

 

Ingrediente:

  • 50 g alge marine
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 varză mică
  • 1 ţelină
  • 1 conservă de porumb
  • maioneză
  • sare

 

Mod de preparare:

Laşi algele în apă rece la hidratat timp de 30-40 de minute, pieptul de pui îl tai fâşii, varza o tai mă­runt, ţelina o dai prin râzătoare.

Pui toate legumele şi pieptul de pui într-un bol mai mare, apoi adaugi maioneza şi condimentele după gust.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.