Ice Tea Verde cu Mentă din: ceai verde, apa, menta, miere, suc de lamaie, gheata. Reprezintă băutura ideală pentru zilele toride de vară, combinând proprietățile antioxidante ale ceaiului verde cu aroma răcoroasă a mentei proaspete. Acest ceai inghețat nu doar că hidratează, dar oferă și o revigorare instantanee, fiind alegerea perfectă pentru a te răcori […]
Salată de pui cu andive şi migdale
PrinteazaSalată de pui cu andive şi migdale
Ingrediente:
- 300 g salată
- 1 andivă
- 1 ardei gras roşu
- 3 cepe verzi
- 50 g fulgi de migdale
- 3 linguri ulei de măsline
- 400 g file de pui
- sare
- piper
- 2 linguri oţet balsamic alb
- 1 linguriţă suc de lămâie
Mod de preparare:
Salată de pui cu andive şi migdale: Pregătiţi salata şi andiva şi tăiaţi-le potrivit. Curăţaţi legumele şi spălaţi-le.
Tăiaţi ardeiul fâşii, iar cepele verzi, inele. Prăjiţi fulgii de migdale într-o tigaie fără adaos de grăsime, apoi aşezaţi-i pe o farfurie, încingeţi 2 linguri de ulei în tigaie.
Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet şi prăjiţi-o circa 8 minute pe fiecare parte Condimentaţi-o cu sare şi piper.
Amestecaţi oţetul balsamic, sarea, piperul şi sucul de lămâie. Adăugaţi restul uleiului de măsline şi amestecaţi bine.
Amestecaţi dressingul cu ingredientele pentru salată şi aşezaţi-o pe un platou.
Tăiaţi pieptul de pui felii rotunde, aşezaţi-le pe salată şi ornaţi-o cu fulgii de migdale.
Pofta buna!
Bruschete cu Ciuperci și Gorgonzola
Bruschete cu Ciuperci și Gorgonzola din: ciuperci, branza gorgonzola, paine, unt, usturoi, sare, piper, patrunjel. Descoperă arta culinară italiană prin această rețetă de bruschete cu ciuperci și Gorgonzola, un adevărat festin pentru papilele gustative. Această combinație sofisticată de ciuperci sotate în unt și brânză Gorgonzola cremoasă, servită pe pâine crocantă, promite o experiență culinară memorabilă. […]