Ciorbă de Homar cu Porumb și Cartofi din: homari, porumb, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Bucurați-vă de bogăția gusturilor marine cu această ciorbă de homar cu porumb și cartofi, o rețetă sofisticată care aduce un strop de eleganță în bucătărie. Combinând textura delicată a homarului cu dulceața naturală a porumbului și […]
Salata de pui cu aroma de ananas
PrinteazaSalata de pui cu aroma de ananas din: piept de pui, zarzavat de supa, oua, ulei, mustar, compot de ananas, ceapa verde, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept întreg de pui
- zarzavat de supă
- 2 ouă
- 150 ml ulei
- 1 lingură muştar iute
- 3-4 linguri compot cuburi de ananas
- câteva fire ceapă verde
- sare si piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată cuburi se pune la marinat 30 de minute în sucul de la cuburile de ananas.
Apoi, se scurg şi se pun la fiert în apă cu sare şi zarzavat de supă.
Intre timp, se pregăteşte maioneza din cele două ouă, muştar şi ulei, după reţeta proprie.
Odată fiartă, carnea se scurge foarte bine şi se amestecă cu maioneza, fructele, sare şi piper.
dă la rece pentru aproximativ 30 de minute şi se aduce la masă cu ceapă verde deasupra.
Salata de pui cu aroma de ananas
Pofta buna!
Ciorbă de Homar cu Porumb și Cartofi