Salata de pui cu ciuperci fripte

Printeaza

Salata de pui cu ciuperci fripte din: ciuperci, castraveti murati, mustar, lamaie, ulei, sare, piper, gogosar murat.

Ingrediente:Salata de pui cu ciuperci fripte

  • 600-700 g ciuperci proaspete
  • 800 g castraveti murati
  • 1 lingurita mustar
  • 1/2 lamaie
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 gogosar murat sau cateva fasii de sfecla coapta, pentru decor

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi îl fierbi 3/4 oră, la foc mic. Speli ciupercile, le cureţi şi le tai în cubuleţe. Le frigi într-o tigaie antiaderentă, presărându-le cu puţină sare şi amestecând până scade toată zeama.

Tai în cubuleţe de cel mult 1 cm castravetii muraţi şi carnea fiartă, scursă şi răcită.

Fierbi un ou tare. Din gălbenuşul fiert şi cel crud, muştar, ulei şi zeama de lămâie, faci o maioneză pe care o sărezi şi condimentezi după gust.

Amesteci carnea, castraveţii şi ciupercile cu maioneza, sare şi piper după gust.

Aşezi compoziţia pe un platou şi o decorezi cu fâşii de gogoşar murat sau sfeclă coaptă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.