Salata de pui cu oua si ridichi

Printeaza

Salata de pui cu oua si ridichi din: piept de pui, ridichi rosii, oua de prepelita, morcov, mazare, usturoi, slata rucola, ardei iute, sos de soia, ulei de susan.

 

Ingrediente:

  • două piepturi de pui
  • două legături de ridichi roşii
  • 8 ouă de prepeliţă
  • un morcov
  • 150 g mazăre
  • 60 g usturoi murat
  • 150 g salată rucola
  • un ardei iute
  • 15 ml sos de soia
  • 40 ml ulei de susan
  • 25 ml oţet balsamic
  • 5 g ghimbir
  • sare
  • piper
  • mărar
  • fistic

 

Mod de preparare:

Ouăle de prepeliţă se fierb în apă cu sare, se răcesc puţin, se curăţă de coajă şi se taie în jumătăţi.

Piepturile de pui se dezosează, se bat puţin cu ciocanul de şniţele, se ung cu ulei, se condimentează şi se frig pe grătarul încins.

Morcovul se curăţă, se spală, se fierbe în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe. Ridichile se spală, se taie rondele subţiri şi se pun într-un bol.

Se adaugă usturoiul murat tăiat felii, mazărea fiartă, salata rucola, ardeiul iute spălat şi tăiat rondele.

Se adaugă pieptul de pui tăiat bucăţele, sosul de soia, restul de ulei, oţetul balsamic, sare şi piper după gust.

Se presară mărar tocat, se adaugă ghimbirul dat prin răzătoarea cu ochiuri mici, se amestecă şi se serveşte imediat.

 

Salata de pui cu oua si ridichi

Salata_de_pui_cu_oua_si_ridichi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.