Salata de pui cu pere – usor de preparat
PrinteazaSalata de pui cu pere din: salata, pere, nuci, piept de pui, parmezan, ulei, sare, piper.
- 1 salată verde
- 2 pere
- 10-15 jumătăţi nuci pecan
- 1/2 piept de pui
- 30 g parmezan
- zeama de la 1/2 lămâie
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie felii, se unge cu puţin ulei, se condimentează cu sare şi piper.
Se pune puiul la prăjit într-o tigaie grill, 3-5 minute pe fiecare parte. Se lasă la răcit.
Frunzele de salată se rup bucăţele într-un bol.
Perele se curăţă de coajă şi seminţe, se toacă şi se pun peste salată, ca şi pieptul de pui tocat şi nucile Pecan.
Se amestecă 1 lingură de ulei cu puţină sare, piper şi zeama de la xh lămâie.
Se adaugă dressingul peste salată şi se amestecă. Se rad fâşii din parmezan.
Se aşază pe farfurii şi se serveşte.
Pofta buna!